Mello Gang Family

Fikk et spennende oppdrag om å lage en Mello Gang Family-kake, og inni skulle det være Bountykake . Lagde tre lag med Brownie sjokoladekake, to lag med kokosfyll og to med sjokoladeganache. Fikk tilsendt et bilde av hvordan de ville at kaken skulle se ut. Kaken er dekt og pyntet med marsipan.

 

Pokémon

Ei jente ønsket seg en Pokémonkake til sin 7 årsdag. Fikk tilsendt et bilde som jeg tok inspirasjon fra. Lagde figurene Pikachu, Bulbasaur og Eevee. Har bakt sjokoladekake fylt med smørkrem. Kaken er dekt og pyntet med marsipan.

Unicorn Pull Apart Cupcakes

Har endelig fått prøvd meg på Pull Apart Cupcakes. Denne lagde jeg til min datter og hennes klassevenninnes felles bursdagsfeiring. Det var enhjørning som var temaet og jeg måtte derfor forme en hest av alle muffinsene. Bakte Red velvet cupcakes, men valgt å tilføre litt mer kakaopulver og kutte ut den røde pastafargen. Hele hesten er dekket med smørkrem. Håret er også laget av smørkrem som er farget med pastafarger. Til de svarte detaljene har jeg brukt melisglasur. Hornet og øret er laget med marsipan og er formet med forskjellige mold. De er også malt med spiselig gullmaling.