Babyshowerkake til gutt og jente

 

Dette er min andre babyshowerkake. Hun som bestilte denne kaken skulle overraske to venninner. Den ene ventet en gutt og den andre ventet ei jente. Ønsket var om jeg kunne få til å lage en kake som presenterte begge kjønn. Hun sendte meg bilde av en kake som jeg har tatt inspirasjon fra. Mønsteret på kjolen er laget med en mønsterkjevle swirls, sløyfen er laget med en mold og hjerte er stukket ut med en hjerte utstikker. På beltet lagde jeg prikker for hånd og pyntet med spiselige perler. Inni befinner det seg sukkerbrød med bringebærsyltetøy og vaniljekrem. Har smurt smørkrem rundt kaken og dekket og pyntet den med marsipan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hockey kakepynt

 

 

Har laget kakepynt til en langpannekake. Kaken skulle lages som en hockeybane og logoen skulle settes i midten. Hele pynten er laget med marsipan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fisk

 

 

Her fikk jeg et veldig utfordrende oppdrag da 10 år gamle Jonas ønsket seg en kake med fisk som tema. Fikk tilsendt et bilde av kaken han ønsket seg, og jeg har prøvd å gjenskape den så godt jeg kan. Litt egne elementer, som skiltene med navn og tall, har jeg valgt å sette på kaken. Den mest utfordrende delen var nok å få til selve fisken, den har jeg laget noen dager i forveien sånn at den rakk å tørke. Brukte grillpinner til å sette fisken fast på kaken. På skiltene har jeg brukt en tre-pregematte for å lage mønstret, og sølv wire til fiskesnøre. Lagde etter ønske en sjokoladekake som jeg fylte med smørkrem. Smørkremen farget jeg i forskjellige blånyanser. Har dekket og pyntet kaken med marsipan.