Dåpskake med baby og roser

Denne dåpskaken er den andre kaken jeg lagde til denne søte jenta. Den første er “dåpskake med bamse og sløyfe“. Fikk tilsendt noen bilder av ønsket kake. De store rosene er laget for hånd med gumpaste. De mindre blomstene, babyen, sløyfen, perlekanten og bokstavblokkene er laget med marispan i forskjellige mold. Kaken inneholder sukkerbrød med jordbærsyltetøy, ferske jordbær og vaniljekrem. Kaken er dekt med marsipan, og jeg har brukt spiselige perler i noen av blomstene. 

Dåpskake med bamse og sløyfe

Ei søt lita jente skulle døpes og jeg fikk i oppdrag om å lage to dåpskaker. En kake med bamse og sløyfe, og en kake med baby og roser. Fikk tilsendt bilder og det var ønske om forskjellige elementer på kaken. Bamsen, skyene og sløyfen er laget for hånd. Bokstavblokkene og blomstene er laget med en mold og en blomsterutstikker. Inni kaken er det sjokoladekake med rosa og hvit smørkrem. Hele kaken er dekt og pyntet med marsipan.

Friluft – 60 år

Jeg lagde denne kaken til en bursdagsfest som skulle være en overraskelse. Fikk bilder og ønsker om en friluftskake med personlig vri. Har laget sukkerbrød med bringbærsyltetøy og krem. All pynt er laget for hånd. Har brukt en mønsterpreger for å få til tremønsteret på hytta og skiltet, blomsterutstikker til de røde blomstrene, sølvwire til fisketrå og jeg malte navnet og tallet med pastafarge. Jeg har brukt marsipan til både lokk og pynten på kaken.