Halloween – Skull Trumpet

Mitt eldste tantebarn skulle ha halloweenfest, og hun lurte på om jeg kunne lage en halloween-kake til henne. Hun sendte meg et bilde av Skull Trumpet. Kaken er dekt og pyntet med sukkerpasta. Siden sukkerpastaen som jeg laget selv er litt vanskelig å farge helt svaret uten at den deler seg, valgte jeg å male trærne, rundt holdeskallen og trompeten med svart pastafarge.

Rosa og hvit rosekake

Ei lita jente skulle feire sin 1-årsdag og jeg fikk i oppdrag om å lage en rosekake. De ønsket seg Red Velvet med ostekrem. Både skriften og rosene er laget med ostekrem farget med rosa pastafarge.

 

Bryllupskake med putemønster og sløyfe

Her har jeg laget en bryllupskake i tre etasjer, inni er det sjokoladekake fylt med vaniljekrem og hele bringebær. Den er dekt og pyntet med marsipan. Putemønsteret er laget med en preger og et dekoreringsverktøy. Perlekanten er laget med en mold. Sølvperlene er sjokoladeperler fra Dr. Oetker. Skiltet er trykt ut med en utstikker og jeg har malt navnene og datoen med spiselig sølvmaling.

 

Star Wars – Darth Vader

Min yngste sønn fylte 6 år, og han ønsket seg en Star Wars-kake med Darth Vader. Darth Vader og Star Wars bokstavene er skjært ut etter en mal. 6-tallet og navnet hans er laget med tall- og bokstavutstikkere. Lyssablene er laget for hånd og figurene Chewbacca, Yoda og C-3PO er laget med figurutstikkere. Lagde sjokoladekake med sitronfromasj som jeg har dekt og pyntet med sukkerpasta.

Ninjago – Zane og Kai

Har laget en Ninjago-kake til en gutt som fylte 5 år. Han ønsket seg en kake med legofigurene Zane og Kai. Legofigurene og legoklossene er jeg laget med en mold. Skriften og øynene foran kaken er skjært ut for hånd. Kaken er en sjokoladekake med smørkrem og sjokoladebiter, og den har blitt dekt og pyntet med marsipan.