Utedass

Jeg fikk et veldig morsomt oppdrag da det dukket opp et spørsmål om jeg kunne lage en utedo-kake til åpning av ny utedo. Fikk tilsendt et bilde av utedoen som jeg har forsøkt å gjenskape. Den skulle være ca. 25 cm høy, stå oppå en annen kake og det skulle renne ut litt bæsj. Har brukt en trepreger til mønstret på både veggene og døra på utedoen, samt på treskiltet. På gresset rundt utedoen og nederst på kaken har jeg brukt en gressutstikker. Bæsjen er laget av sjokoladesmørkrem og marsipan. Blomstene har jeg laget ved hjelp av blomsterutstikkere. Hele kaken er sjokoladekake med smørkrem. I utedoen har jeg laget gul smørkrem som skulle symbolisere tiss og i den nederste delen er smørkremen grønn. Kaken er dekt og pyntet med marsipan.

Fortnite-kake med Scar

 

Har fått prøvd meg på enda en Fortnite-kake. Denne gangen var det ønske om å ha med Scar, som altså er våpenet de bruker i dette spillet. Fikk ellers frie tøyler. Valgte å lage denne kaken blå isteden for grønn som jeg har laget de to andre Fortnite-kakene: Fortnite og Fortnite-kake med Marshmello. Inni er det sjokoladekake med grønn, blå og hvit smørkrem. Den er dekt og pyntet med sukkerpasta.

Ninjago og Peppa Gris

To barn skulle feire sammen, og det ble ønske om jeg kunne lage både Ninjago og Peppa Gris på en kake. Bestemte meg ganske fort at kaken skulle være grønn. Ninjago skulle være nederst og at jeg skulle lage Peppa Gris i 2D på toppen. Jeg har skrevet ut mal til både Peppa Gris og Ninjagofigurene. Har brukte bokstavutstikkere til både bokstaver og tall. Legoklossene har jeg laget med en mold og jeg har brukt utstikkere til både skyene og blomstene. Kaken skulle være sjokoladekake, den fylte jeg med smørkrem i fargene grønn, blå og gul. Marsipan har jeg både dekt og pyntet kaken med.

Bryllupskake med hjerter

En forlover ønsket å bestille en bryllupskake som gave til brudeparet. Jeg fikk tilsendt et bilde som skulle brukes som utgangspunkt. Fargetemaet på bryllupet skulle være koboltblå og rosa. Rosene og hjertene på kaken er laget med gumpaste. På putemønsteret har jeg brukt spiselige perler. Inni selve kaken er det Red Velvet med ostekrem. Den er laget med to lag og ett fyll på hver etasje. Resten av kaken er dekt og pyntet med marsipan.

Rosa magekake med bling

Har fått laget enda en rosa magekake til en babyshower. Fikk for det meste frie tøyler. Det eneste var at den skulle være rosa og hvit med en fot på magen. Fant et bilde på nett av en magekake som jeg har tatt inspirasjon fra. Har brukt perlekant (som ikke er spiselig) til pynt både øverst og på beltet. I blomsten har jeg brukt en spiselig sølvkule. Inni kaken har jeg laget sjokoladekake med rosa smørkrem, og den er dekt og pyntet med marsipan.