Batman-kake

 

Jeg har lagd en Batman-kake til en gutt som fylte 4 år. Fikk tilsendt forskjellige bilder av Batman-kaker og jeg valgte denne stilige utgaven. Inni er det sjokoladekake med gul smørkrem. Kaken er dekket og pyntet med marsipan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krystall

 

Jeg har laget min aller første krystallkake. Lagde krystallene etter denne sukkertøyoppskriften, men brukte dypere former laget av silikon. Har laget flamingoen for hånd og brukt bokstavutstikker til navnet. Malt med spiselig gullmaling. Har bakt sukkerbrød med bringebærsyltetøy og krem. Den er dekt og pyntet med marsipan og sukkertøykrystaller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikkes Klubbhus

 

Mikkes Klubbhus er den andre kaken jeg lagde til denne guttens bursdagsfeiring. På denne kaken fikk jeg prøvd meg på to nye figurer som jeg ikke har laget før, Pluto og Langbein. Kaken er laget etter et kakebilde som jeg fikk tilsendt. Inni denne er det sukkerbrød med bringebærsyltetøy og krem. Den er dekt og pyntet med marsipan. Har fylt togvognene med M&M sjokolade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gravemaskiner og lastebiler

 

Denne kaken lagde jeg til samme gutt som fikk gravemaskinkaken. Han var så heldig å få en kake på selve dagen, samt to kaker til bursdagsfeiringen sin (denne og Mikkes Klubbhus). Denne kaken er satt sammen og laget etter to kakebilder. Inni begge etasjene er det sjokoladekake med smørkrem farget gul. Kaken er dekt og pyntet med marsipan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gravemaskin

 

Jeg har laget en gravemaskinkake til en gutt som fylte to år. Alt er laget etter bilder jeg har fått tilsendt. De ønsket seg en litt høy kake som skulle være ca. 15-18 cm, derfor måtte jeg lage litt ekstra med kake. Til vanlig har jeg 4 kakelag i en sjokoladekake fylt med smørkrem, men i denne ble det hele 6 lag. Den er dekt og pyntet med marsipan.