Babyshowerkake med vogn

 

Dette er den tredje babyshowerkaken jeg har laget. Har tidligere laget 2 mage-kaker (linker nederst) i forskjellige utgaver. Jeg fikk tilsendt et bilde av kaken de ønsket seg, og har prøvd å gjenskape den så godt som mulig. På vimplene står det “baby girl”. Jeg fant en silhuett på nett som jeg har brukt som mal og har laget babyen med en babymold. De ville gjerne at jeg skulle lage Red Velvet med ostekrem, og ønsket i tillegg at kaken skulle være laktosefri. Selv har jeg ikke vært så mye borti laktosefrie produkter, men klarte å få tak i alt laktosefritt. Har brukt oppskriften fra Red Velvet Cupcakes. Har dekt og pyntet hele kaken med marsipan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rosa dåpskort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bryllupskake med roser

 

Dette er den andre bryllupskaken jeg har laget i august. Kaken skulle være i tre etasjer og alle etasjene skulle være firkantet. Hele kaken skulle være hvit med pynt av roser. Ellers stod jeg ganske fritt. På den nedre og øverste delen av kaken lagde jeg putemønster. Jeg synes putemønster er kjempefint og det gjør seg veldig på bryllupskaker. Til å lage mønsteret brukte jeg denne pregeren og et dekoreringsverktøy for å lage prikkemønsteret. I hvert kryss har jeg satt hvite perler. Har brukt en perlemold til å lage perlekant på kaken. Lagde rosene med en rose cutter. Initialene og tallene har jeg laget ved å bruke forskjellige bokstavutstikkere.

Inni alle etasjene befinner det seg sjokoladekake med vaniljekrem og friske jordbær. Kaken er dekket med smørkrem og trukket med marsipan. Rosene og perlekanten er også laget av marsipan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svømmebasseng

 

Ni barn skulle feire sin 10-årsdag sammen på Skarnes Lekeland. Det ble litt idémyldring før jeg endte opp med å lage et svømmebasseng. Svømmemadrassene er formet som ispinne og donut, og de skal symbolisere et 10 tall. Har prøvd å etterligne både svømmebassenget og flisene fra Skarnes Lekeland. Vanneffekten har jeg laget ved å først dekke med blå marsipan, og deretter lagt på et lag med Piping Gel. Kaken er en sjokoladekake med smørkrem og sjokoladebiter. Smurte den først med smørkrem og så dekket jeg den med marsipan. Pynten er også laget med marsipan, utenom skriften som er laget med eggehvite og melis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Makroner til bryllup

 

Disse makronene lagde jeg sammen med denne bryllupskaken. Bruden hadde smakt noen makroner i en barnedåp, og hadde lyst til at jeg skulle lage disse til bryllupet deres. De mintgrønne makronene fylte jeg med karamell og sjokoladeganache, og de hvite med gul krem laget etter oppskrift fra denne suksesskaken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naked Wedding Cake

 

Har nå fått laget min aller første Naked Cake, og det ble en bryllupskake i tre etasjer. Helt siden jeg så disse kakene for første gang har jeg vært litt fasinert av dem. Jeg har ikke vært helt sikker på hva jeg har syntes om dem. Men nå som jeg har laget en selv, er jeg virkelig blitt overbevist om at disse kakene er utrolig kule og stilige.

Etter ønske lagde jeg bare selve kaken uten pynt. De ønsket å pynte kaken selv, og jeg har fått et fantastisk bilde av kaken fra selveste bryllupsdagen. Den ble kjempefin med stilig kaketopp og makroner. I alle etasjene har jeg laget vaniljekake med smørkrem. Sammen med denne kaken lagde jeg også makronene (kommer i neste innlegg).