Sjokoladeganache

 

 

 

 

200 g sjokolade

1,5 dl kremfløte

 

 

 


Start med å hakke opp sjokoladen. Jeg bruker 100 g lys og 100 g mørk sjokolade, men du kan bruke akkurat den sjokoladen du ønsker. Ha fløten i en kjele og la den få et oppkok.




Tilsett sjokoladen i fløten og la fløten dekke til sjokoladen helt. La den stå i noen minutter.
Rør så i blandingen til den er helt blandet og blank. La den avkjøle seg i kjøleskapet til den har fått en tykkere konsistens, men ikke for lenge da den kan bli hard og vanskelig å smøre ut.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg