Sjokoladeganache

 

 

 

 

200 g sjokolade

1,5 dl kremfløte

 

 

 


Start med å hakke opp sjokoladen. Jeg bruker 100 g lys og 100 g mørk sjokolade, men du kan bruke akkurat den sjokoladen du ønsker. Ha fløten i en kjele og la den få et oppkok.




Tilsett sjokoladen i fløten og la fløten dekke til sjokoladen helt. La den stå i noen minutter.
Rør så i blandingen til den er helt blandet og blank. La den avkjøle seg i kjøleskapet til den har fått en tykkere konsistens, men ikke for lenge da den kan bli hard og vanskelig å smøre ut.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg