Kran, lastebil og gravemaskin

Denne kaken lagde jeg til samme gutt som fikk skurtresker og traktor-kaken på dagen sin. Kaken skulle lages til bursdagsfeiringen hans, og er laget etter et bilde jeg fikk. I denne kaken har jeg laget sjokoladekake fylt med smørkrem i begge etasjene. Den er dekt med marsipan og pyntet med vei, mursteiner, lastebil, gravemaskin, skilt og kjegler som også er laget med marsipan. Selve kranen har jeg laget med gumpaste og jeg har brukt sølvwire.

 

Skurtresker og traktor

En gutt som er veldig glad i skurtreskere fikk denne kaken på bursdagen sin. Denne kaken er laget etter et bilde jeg fikk tilsendt. Jeg har dekt kaken med hvit marsipan og malt på landskapet, en del av traktoren, haren og fuglene med pastafarge. Skurtreskeren, traktoren, navnet og tallet er laget med marsipan. Vinduene på skurtreskeren er malt med spiselig sølvmaling og kornet er laget av smørkrem sprøytet med en gresstipp. Inni er det sjokoladekake fylt med smørkrem.

 

Dåpskake med dåpskjole

 

En to-etasjes dåpskake i hvit og rosa fikk jeg lov å lage til ei lita jente. Det var ønske om jeg kunne lage en baby med dåpskjole, en bamse, en prinsessekrone, noen roser og navnet hennes med bokstavblokker. Jeg fikk tilsendt noen bilder av kaker som jeg har tatt inspirasjon fra. Lagde også små babyting og et par babysko, de er laget med forskjellige mold. De ønsket seg sjokoladekake med ostekrem i begge etasjene. Kaken er dekt og pyntet med marsipan. Har også brukt spiselige perler til putemønsteret.

 

Fortnite

Her har jeg fått laget enda en Fortnite-kake. Denne gangen fikk jeg helt frie tøyler, så lenge det var Fortnite. Fant et bilde på nett som jeg tok inspirasjon fra. Valgte i tillegg å ha med Dropbox, siden jeg ikke har laget den før. Jeg fikk vite at gutten hadde nøtteallergi og bestemte meg for å lage den sjokoladekaken som er uten egg og melk. Den inneholder ikke smeltet sjokolade (den sjokoladen jeg bruker står det at den kan inneholde spor av nøtter) og skal derfor være helt nøttefri. Inni er den fylt med smørkrem. Kaken ble både dekt og pyntet med sukkerpasta. Den sukkerpastaen jeg lager selv er ikke så glad i å bli farget i mørke farger, da den fort kan dele seg. Derfor pleier jeg å kjøpe sukkerpasta i de mørke fargene. Vel uvitende at på Odense sin sukkerpasta står det at det kan inneholde spor av nøtter. Så vær obs, sjekk også på sukkerpastaen om den kan inneholde spor av nøtter hvis dere skal lage en helt nøttefri kake.