Pokémon – Joltik

 

 

Mitt yngste tantebarn har en favoritt figur i Pokémon, nemlig Joltik. Hun ville så gjerne at jeg skulle lage en kake til bursdagen hennes med denne søte figuren som spiser popcorn. Utover det sa hun ingenting, så da fikk jeg litt frie tøyler. Siden Joltik kommer fra Pokémon, valgte jeg å ha det også som tema. I denne kaken valgte jeg å bruke Betty Crocker Devil’s Food Cake mix som er en veldig god kake. Jeg har fått kjøpt den på MaxiMat i Sverige. Har brukt amerikansk smørkrem inni og rundt kaken. Har dekket og pyntet kaken med fondant og har brukt både Wilton og Cacas sine pastafarger. En liten glipp var at jeg hadde visst klart å sette Pokémon ballen feil vei øverst på kaken, men hun ble veldig fornøyd med kaken allikevel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forskjellig

 

Morsdag

 

Morsdagskort

 

 

Gratulerer med morsdagen alle mødre <3

Har laget et morsdagskort til min mor fra meg og min søster. Har brukt denne malen til å lage kjolen på kortet. Har brukt forskjellig dies og spesielt en sommerfugl dies som jeg fikk av min søster til bursdagen min som er så fin. Jeg kjøper alltid hvite ark fra nille som heter skissebook, memories. Har brukt ark fra panduro, Disney Paper Pad og designblokk pastel. Glitterlimet Stickles diamond og Liquid pearls.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gutter vs. jenter legokake

 

 

Hele fire barn skulle feire bursdagen sin sammen og det var to gutter og to jenter som ønsket seg en legokake. Kaken skulle ha navn, tall og fargene blå, grønn, rosa og lilla. Jeg fikk tilsendt et bilde som skulle være en idé til hvordan kaken skulle se ut. Utfra det har jeg laget en kake med en gutteside og en jenteside. Inni kaken er det sjokoladekake med vaniljekake i midten farget gul sammen med amerikansk smørkrem og nonstop. Har laget legofigurene og legoklossene med en mold. Har dekket og pyntet kaken med marsipan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minion

 

 

Fikk spørsmål om jeg kunne lage en Minion kake til en gutt som ble 6 år. Jeg fikk tilsendt et bilde av kaken de ønsket seg som er laget av heart4cakes. Føler at jeg fikk til kaken ganske likt, men gjorde selv noen ekstra detaljer som å lage knapper med en mold og lage søm til snekkerbuksa med et dekoreringsverktøy. Brillene har jeg farget grå og for å få til at den blir sølv har jeg sprayet med spiselig perlemor glitter. Har laget en sjokoladekake med amerikansk smørkrem som jeg farget gul. Kaken har jeg dekket og pyntet med marsipan. Kaken måtte være ferdig tidlig en fredags morgen sånn at mannen i huset fikk tatt den med seg helt til Oslo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bok-kake til barnedåp

 

 

En søt liten gutt skulle ha barnedåp og det var ønske om jeg kunne lage en bok-kake. Siden jeg ikke har laget en sånn kake før, måtte jeg finne ut hvor stor den ca. skulle være og få litt inspirasjon til hvordan den skulle se ut. Jeg falt veldig for en kake som Tonerosedesign har laget, hun er bare sååå flink, men jeg har ikke mulighet for å skrive ut bilder på kaker så da måtte jeg bruke fantasien. Det ble ønske om å ha med en ape siden gutten er født i apens år. Jeg brukte denne videoen fra YouTube til å lage den. Inni denne er det både sjokoladekake og vaniljekake med amerikansk smørkrem. Vaniljekaken som jeg plasserte i midten har jeg farget blå. Har dekket og pyntet kaken med marsipan.