Kebab

Min eldste sønn ønsket seg en litt annerledes kake til sin 12-års bursdagsfeiring. Han er veldig glad i kebab, og ønsket seg derfor en kebab-kake. Med litt inspirasjon fra nettet fant jeg ut hvordan jeg skulle lage den. Han ønsket seg sjokoladekake med sjokoladesmørkrem inni, og utenpå er den både dekt og pyntet med sukkerpasta. Har også brukt hvit smørkrem til å lage sausen.

Fotballkake

Har laget en fotballkake til to barn som skulle feire bursdagen sin sammen. For å få til rutene på ballen har jeg laget en mal som tilsvarer en rute med 6 kanter, og en rute med 5 kanter. Til gresset, boktavene, tallet og stjernene har jeg brukt forskjellige utstikkere. Inni denne kaken er det gulrotkake med ostekrem. Den er dekt og pyntet med marsipan.

 

13 år

To jenter ønsket seg en kake som var i fargene sort, sølv og hvit til sin 13-års bursdagsfeiring. Utover det fikk jeg frie tøyler. Med en gang fikk jeg lyst til å lage putemønster med spiselige sølvkuler, og jeg hadde et ønske om å få prøvd ut en utstikker med “Happy Birthday” på kaken også. Inni kaken ønsket de seg litt forskjellige kaker, den ene ønsket deg sjokoladekake, mens den andre ønsket seg sukkerbrød. Derfor ble det både sjokoladekake og sukkerbrød med vaniljekrem inni denne kaken. Tallet og stjernene er laget med gumpaste, mens resten av kaken er dekt og pyntet med marsipan.