Superman, Elvis og Star Wars

Min samboer ble 40 år like før jul, og vi hadde 40-årsfeiring i romjulen. Han digger Superman, Elvis og Star Wars, så det var jo klart jeg måtte få med disse elementene. Han fikk bestemme selv hva han ville ha inni. Det endte opp med både sjokolade- og vaniljekake med eggedosis-sjokoladesmørkrem. Brukte forskjellige Star Wars mold, ellers har jeg funnet bilder på nett som jeg har brukt som mal. Navnet og tallet er laget med utstikkere. Kaken er dekt og pyntet med marsipan. 

 

Hatchimals

Har laget en Hatchimalskake til ei jente som fylte 8 år. Fikk frie tøyler. Har skrevet ut mal til øynene foran, har laget figurene for hånd etter bilder jeg har funnet på nett og jeg har brukt blomster- og bokstavutstikkere. Kaken er sjokoladekake med smørkrem i forskjellige farger. Den er dekt og pyntet med marsipan, og jeg har brukt pastafarge til å lage prikkene på kaken og eggeskallene.

Hestekake med roser

Min datter ønsket seg en hestekake til bursdagen sin. Hun visste ikke helt hvordan hun ville ha den, så vi søkte litt sammen på nett. Der fant vi en brun smørkremkake laget som en hest. Den ville hun ha. Istedenfor at den skulle være brun ville hun at jeg skulle lage den svart etter en hest hun er veldig glad i. Jeg klarte ikke å få smørkremen svart, så da måtte det bli en grå hest istedenfor. Har laget vaniljekake med sjokoladekrem inni. Rosene og de andre blomstene er laget med smørkrem, resten av detaljene er laget med marsipan. 

 

BMW motorsykkel

Min første motorsykkelkake. Lagde denne kaken til en som fylte 70 år. Han elsker gamle veteran BMW motorsykler, og fargene på kaken måtte da bli i BMW stil. En veteran BMW motorsykkel måtte jeg prøve å få med. Hadde også lyst å prøve meg på å lage den nederste delen som et dekk. Han er veldig glad i smaken av bløtkake, så inne har jeg laget sukkerbrød med jordbærsyltetøy, jordbær og krem. Hele kaken er dekt og pyntet med marsipan. Har også brukt spiselig sølvmaling på detaljene på motorsykkelen.