Lego Friends-kake

 

 

Den andre legokaken var det ønske om Lego Friends til ei jente som ble 6 år. Fikk også her tilsendt et bilde som jeg har brukt som inspirasjon. Siden jeg ikke kan skrive ut spiselige bilder skrev jeg ut på vanlig papir. Lagde en ramme og en bakplate av marsipan og festet to grillpinner på bakplaten med marsipanen. Det ble ønske om jeg kunne lage to legofigurer ekstra på kaken. Har også her brukt legofigur– og legokloss mold. Lagde i denne en regnbuekake som jeg farget med fargene fra kaken (rosa, lilla og blå) Har dekket og pyntet kaken med marsipan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legokake

 

 

To søsken skulle feire bursdag den samme helgen og jeg fikk i oppdrag om å lage to Legokaker. En Legokake og en Lego Friends-kake. Gutten skulle feire bursdag sammen med en annen derfor to navn. Fikk tilsendt et bilde av ønsket legokake som jeg har hentet inspirasjon fra. Har laget sjokoladekake med smørkrem og den er dekket og pyntet den med marsipan. Har brukt mold til både legefigurene og legoklossene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elsa

 

 

Fikk i oppdrag å lage en kake som skulle helt til Oslo igjen og denne gangen var ønsket om en frostkake med Elsa til Elida som ble 4 år. Siden den skulle fraktes med mannen i huset med tog, måtte jeg lage en kake som ikke skulle være så høy. Søkte på nett og fant noen lignende kaker som denne som jeg valgte å prøve meg på. Har laget sjokoladekake med smørkrem farget blå. Har dekket og pyntet den med marsipan og malt med pastafarger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tussi i 3D Konfirmasjonskake

 

 

Mitt eldste tantebarn ønsket seg Tussi som konfirmasjonskake. Jeg husket at hun hadde sendt meg et bilde for lenge siden av denne søte figuren laget som en 3D kake. Jeg hadde så lyst til å overraske henne med en slik kake. Jeg har selv aldri laget en sånn type før, så jeg var litt spent om jeg klarte å få det til. Lage sjokoladekake og brukte både 20 cm og 15 cm kakeformer. Som fyll inni brukte jeg smørkrem som jeg farget det ene laget blått. Skar den til og brukte restene til å forme bakbeina, mens beina foran er laget av sukkerpasta. Har dekket og pyntet den med sukkerpasta farget med denne blåfargen ProGel Navy Blue og denne rosafargen Wilton Fuchsia. Har malt med svart pastafarge til detaljene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konfirmasjonskort Tussi

 

 

Her har jeg laget et staffelikort eller også kalt easel card oppå en skuff. Mitt eldste tantebarn som skulle konfirmeres har alltid hatt søte Tussi som favorittfigur siden hun var liten. Hun ønsket seg Tussi som konfirmasjonskake (kommer i neste innlegg) og da syntes jeg det passet med et kort i samme tema. Gaven til konfirmanten la jeg i skuffen på kortet.


 

 

Pakket hele kortet inn med cellofan og brukte sølvpakkebånd. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konfirmasjonskort lilla sko

 

 

Dette er det andre, et litt tøffere kort med lilla sko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bunadskort til konfirmasjon

 

 

Eldste tantebarnet mitt skulle konfirmeres og jeg fikk i oppdrag om å lage to konfirmasjonskort. Det første (andre i neste innlegg) ble et bunadskort siden konfirmanten fikk bunad til konfirmasjonen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konfirmasjonscupcakes håndballtema

 

 

Disse lagde jeg til samme konfirmasjon som denne håndballkaken. Ønsket var red velvet cupcakes med ostekrem som passet veldig godt inn med fargene på drakten. Lagde både bokstaver som ble til konfirmanten Casper og små håndballtrøyer av marsipan. Har malt detaljene på trøyene med pastafarge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konfirmasjonskake håndballtema

 

 

Denne lagde jeg til en håndballgutt som skulle konfirmeres. Et ønske fra moren var om jeg kunne lage den samme kaken som denne fotballkaken, men som håndballkake istedenfor med drakten, draktnummer og håndballen til konfirmanten. Jeg skulle også lage red velvet cupcakes til samme konfirmasjon som kommer i neste innlegg. I denne har jeg laget en vaniljekake med sjokolademousse. Har dekket og pyntet den med marsipan.