Fortnite med Llama

Denne kaken lagde jeg til mitt tantebarn som fylte 13 år og ønsket seg en Fortnite-kake. Etter litt søking på nett fant jeg denne morsomme lamaen. Har skrevet ut Fortnite bokstavene og tallene og brukt de som mal. Brukt bokstavutstikkere til navnet og spiselig sølvmaling til noen av detaljene på veska. Det var ønske om sjokoladekake med smørkrem. Den er dekt og pyntet med sukkerpasta.

Camping kake med hunden Ludvig

Fikk i oppdrag om å lage en personlig kake til ei som hadde fått seg en dvergdachs. Hun likte også friluft og det var ønske om at et telt kunne være med på kaken. Har laget mesteparten av pynten for hånd, men har skjært ut gresset med en utstikker. Har laget sukkerbrød med bringebærsyltetøy og krem. Den er dekt og pyntet med marsipan.

Fantorangen-kake 3

En gutt som fylte tre år ønsket seg en Fantorangen-kake. Har brukt runde utstikkere på trærne og bokstavutstikkere til navnet. Tallet har jeg skrevet ut en mal og skjært ut for hånd. Lagde sjokoladekake med smørkrem, og den er dekt og pyntet med marsipan.

 

 

Minecraft-kake med sverd

Dette er den andre Minecraft-kaken jeg lagde til en gutt som fylte 7 år. Den første kaken er denne, Minecraft-kake med øks. Sverdet og de andre 3D-figurene har jeg laget noen dager i forveien. Selve kaken er sjokoladekake med smørkrem. Den er dekt og pyntet med marsipan.

Minecraft-kake med øks

Jeg fikk i oppdrag om å lage to Minecraft-kaker (den andre kommer i neste innlegg) til en gutt som skulle feire sin 7-årsdag. Fikk tilsendt noen bilder som jeg lagde kakene etter. For å lage firkantene har jeg brukt forskjellige utstikkere og jeg har skrevet ut bokstaver som jeg har brukt som mal. Lagde sjokoladekake med smørkrem. Kaken er dekt og pyntet med marsipan. 

 

 

Harry Potter – Hufflepuff

Denne kaken lagde jeg til mitt eldste tantebarn som fylte 17 år. En av hennes store interesser er Harry Potter, og i Harry Potters verden er hun en Hufflepuff. Derfor lage jeg en Hufflepuff-kake til henne. Inni har jeg laget sjokoladekake med smørkrem. Den er dekket og pyntet med sukkerpasta.

 

Dåpskort til jente

 

Dåpskort på bestilling.


 

 

Bursdagskort 100 år

 

Dette kortet lagde jeg til min kjære bestemor som fylte imponerende 100 år 01.01.2019. Vi var så heldige å få være med å feire hennes store dag.

 

 

100 år

Denne kaken lagde jeg til min bestemor som fylte hele 100 år. Den skulle fraktes i over 6 timer med bil. Inni har jeg laget vaniljekake med vaniljekrem og jordbærsyltetøy. Den er dekt med et lag smørkrem før den er trukket og pyntet med marsipan. Har brukt forskjellige blomsterutstikkere og pyntet med spiselige perler.