Paw Patrol-kake

 

En ny utfordring stod for tur da jeg skulle lage enda en Paw Patrol-kake. Denne gangen med sukkerpasta. Litt vanskeligere å få til hundene siden sukkerpasta tørker litt fortere enn marsipan, men med litt tålmodighet fikk jeg laget hundene Chase og Marshall. Selve kaken er sjokoladekake med smørkrem farget blå. Hele kaken er dekket og pyntet med hjemmelaget sukkerpasta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Babykort til nyfødt jente

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snøscooter

 

En gutt på 11 år ønsket seg en blå snøscooter-kake til bursdagsfeiringen. Jeg fikk låne en snøscooter-leke som jeg brukte å se etter. Han ønsket også at favoritt merket/logoen hans ski-doo skulle være med. Har laget marsipankake med sukkerbrød fylt med bringebærsyltetøy og krem. Malte på spiselig sølvmaling på snøscooteren og dekket og pyntet kaken med marsipan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ninjago Lloyd

 

Lagde denne kaken til en gutt som skulle feire sin 5-års bursdag. En veldig Ninjago interessert gutt som skulle få en grønn Ninjago-kake til bursdagsfeiringen sin. Har også laget denne i en rød variant. Inni er det en sjokoladekake fylt med smørkrem farget grønn. Den er dekket og pyntet med marsipan. På sverdene har jeg malt med spiselig gullmaling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Rolling Stones

 

Min svigerfar fylte 70 år og han ønsket seg en kake med The Rolling Stones. Fikk tilsendt et bilde som var tatt fra en av hans t-shorter. Det er brukt som motiv på kaken. Har malt med spiselig gull- og sølvmaling. Lagde sukkerbrød som er fylt med jordbærsyltetøy og vaniljekrem. Smurte kaken med smørkrem før jeg dekket og pyntet den med marsipan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marsipankake med roser

 

Ei dame skulle feire sin 70-årsdag og jeg fikk i oppdrag fra datteren om å lage en marsipankake. Kaken skulle være enkelt pyntet og uten noe tekst. Valget falt på å lage noen roser som jeg lagde med en rose cutter og blader laget med denne rosebladutstikkeren. Har bakt sukkerbrød fylt med bringebærsyltetøy og vaniljekrem. Smurte deretter et lag med smørkrem rundt kaken før jeg dekket og pyntet den med marsipan.