Putekake

 

 

Ei veldig snill dame bestilte en dåpskake til barnebarnet sitt. Jeg fikk et bilde som jeg skulle lage etter som ble resultatet av denne kaken. Kaken er sukkerbrød med bringebærsyltetøy og krem. Den er først dekt med amerikansk smørkrem og så et lag med marsipan. Pynten er også laget av marsipan og sukkerperler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piratkake

 

 

 

Ei herlig venninne lurte på om jeg kunne lage kake til bursdagsfesten hun skulle ha for sin datter. Hun skulle feire sammen med tre andre barn og de skulle ha piratbursdag. Kaken er dekt og all pynten er laget av sukkerpasta. På skatten har jeg sprayet med spiselig perlespray og drøsset over noen hvite sukkerperler. Inni er det en Devil′s Food Cake og amerikansk smørkrem begge laget med glutenfri mel. Kremen inni har jeg farget både rosa og blått.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAC Sminke

 

 

Her fikk jeg lov til å prøve meg på en sminkekake som en mor bestilte til sin datters konfirmasjon. Kaken og pynten er dekt og laget av sukkerpasta. Mac skriften på sminkevesken er laget med melis. Har også brukt sølvkuler og hvite sukkerkuler til pynt rundt kaken. Kaken er Devil′s Food Cake og inni har jeg fylt den med amerikansk smørkrem farget rosa. Litt utfordring hadde jeg med denne kaken siden den skulle være laktosefri, men jeg klarte å få til både kaken og kremen med litt justeringer.

 

 

 

 

 

 

 

 

My Little Pony

 

 

Jeg var så heldig å få lage en My Little Pony kake til ei kjempesøt jente som ble 5 år. Hun er kjempeglad i My Little Pony og fargen rosa. Prøvde meg på en 3D versjon av Pinkie Pie laget av sukkerpasta. Regnbuen og tallet er også laget av sukkerpasta mens resten av pynten på kaken er amerikansk smørkrem. Inni er det en regnbuekake med ostekrem tilsatt tropisk juice.

 

 

 

 

 

The Phantom of the Opera

 

 

Ei hyggelig dame ønsket seg en kake til hennes datters konfirmasjon. Datterens store lidenskap er opera og hun er visst utrolig flink til å synge. Jeg fikk da i oppgave om å lage The Phantom of the Opera kake. Denne kaken er dekt og pyntet med sukkerpasta. For å lage masken har jeg brukt min datters sminkedukke til å få til formen. Selve kaken er en vaniljekake fylt med sjokolademousse.