Transformers

En annen kake jeg også fikk laget for første gang, var denne Transformers-kaken. En gutt som fylte 5 år var egentlig litt usikker på hva slags tema han ville ha på kaken. Til slutt ble temaet Transformers. Selv har jeg ikke hatt så veldig mye med Transformers å gjøre, men fikk tilsendt noen ønsker, bilder og søkt litt på nett. Fant ut at denne figuren (Optimus Prime) ble ofte laget på kaker og at den var fra den gode siden (Autobots). Har brukt mal til å lage logoen foran. Bokstavene og tallet har jeg skjært ut for hånd, disse har jeg også malt med spiselig sølvmaling. Figuren er også laget for hånd. Har laget sjokoladekake med smørkrem og brukt marsipan til både lokk og pynt.

 

Bling Bling

Har fått laget min aller første Bling Bling-kake. Kaken skulle være hvit, og ellers fikk jeg frie tøyler. Bestemte meg med en gang for å lage putemønster med spiselige sølvkuler og med diamantkant nederst (diamantkanten er ikke spiselig). Diamantkanten kjøpte jeg for ikke så lenge siden, så det var morsomt å kunne prøve og bruke det på en kake. Jeg var litt usikker på hva jeg skulle lage oppå kaken, men fant ut at jeg skulle prøve å lage en blomst med gumpaste. Fant en oppskrift på nett og ble positivt overrasket over hvor holdbar blomsten ble. Har opplevd at både marsipan og sukkerpasta lett kan knekke og bli ødelagte da disse er tørket. Så gumpaste kommer jeg til å bruke mer av. Blomsten er laget med blomsterutstikkere i to forskjellige størrelser og i midten har jeg plassert en ikke spiselig diamant med spiselige sølvkuler rundt. Det samme har jeg gjort med hjertekjedet. Perlekjedet har jeg laget i sukkerpasta med en mold. Lagde etter ønske sjokoladekake og smørkrem med sukkerpastalokk. 

 

Fortnite-kake med Marshmello

Har laget en Fortnite-kake til en gutt som fylte 6 år. Fikk tilsendt noen bilder som han selv hadde valgt ut. Han ville også ha med den populære Marshmello figuren. Har laget en kake med Marshmello tidligere, den kan du se her. Sjokoladekake med smørkrem befinner det seg inni denne kaken. All pynt er laget med marsipan, og jeg har malt med spiselig sølvmaling på kisten, øksen og lokkene på krukkene. Har også dekt kaken med marsipan.

 

Rosa magekake til babyshower

 

Lagde denne magekaken til en babyshower. Fargene skulle være rosa og hvit, men ellers fikk jeg frie tøyler. Fant en kake på nett som jeg har tatt inspirasjon fra. Har laget sjokoladekake med rosa smørkrem inni. I pynten øverst på kjolen og i blomsten har jeg brukt spiselige perler. Kaken er dekt og pyntet med marsipan.

Svømmebasseng med pall

 

Denne kaken lagde jeg til en gutt som fylte 18 år. Hans lidenskap er svømming, og moren ønsket at jeg skulle lage et svømmebasseng med pall og pokal. Det skulle stå “Du kan mer…du kan alt” i tillegg til navn og tall. Pokalen er malt med spiselig gullmaling og jeg har brukt hvite perler. Lagde sukkerbrød med bringebærsyltetøy og krem. Kaken er dekt og pyntet med marsipan.