Her har dere en oversikt over hvor mange biter det blir regnet ut
i form av størrelsene på kakene. Denne oversikten har jeg funnet på nett.
RUND KAKEFORM |
FIRKANTET KAKEFORM |
||||
Diameter |
Biter |
Lokk (SK) |
|||
10 cm |
4 biter |
250 g |
10×10 cm |
5 biter |
|
15 cm |
8 biter |
350 g |
15×15 cm |
10 biter |
|
20 cm |
12 biter |
500 g |
20×20 cm |
16 biter |
|
25 cm |
20 biter |
750 g |
25×25 cm |
24 biter |
|
30 cm |
28 biter |
1 kg |
30×30 cm |
34 biter |
|
35 cm |
36 biter |
1,3 ? 1,5 kg |
35×35 cm |
44 biter |
|
Langpannekake 42×30 cm blir ca 40 ? 45 biter
Ellers er det noen som bruker denne målingen:
Rund 35cm = 35 – 40 biter 30cm = 25 – 30 biter 25cm = 18 – 23 biter 20cm = 10 – 15 biter 15cm = 6 – 8 biter Firkantet 30cm = 35 – 40 biter 25cm = 22 – 28 biter 20cm = 12 – 18 biter 15cm = 8 – 12 biter Oval 42 x 31,5 = 35 – 40 biter 33 x 25 = 22 – 28 biter 27 x 19,5 = 12 – 18 biter 19,5 x 14 = 8 – 12 biter Hjerte 35 cm = 25 – 30 biter 30 cm = 18 – 22 biter 25 cm = 12 – 18 biter 20 cm = 6 – 8 biter Bokkake stor = 45 – 50 biter liten = 25 – 30 biter
Håper dette kan være til noe hjelp 🙂 |
|||||
Hey there! I understand this is somewhat off-topic but I needed to ask.
Does operating a well-established website like yours
take a large amount of work? I’m brand new to blogging but I
do write in my diary daily. I’d like to start a blog so I will be able to share my experience and views online.
Please let me know if you have any ideas or tips for new aspiring bloggers.
Appreciate it!