Her har dere en oversikt over hvor mange biter det blir regnet ut
i form av størrelsene på kakene. Denne oversikten har jeg funnet på nett.
RUND KAKEFORM | FIRKANTET KAKEFORM | ||||
Diameter | Biter | Lokk (SK) | |||
10 cm | 4 biter | 250 g | 10×10 cm | 5 biter | |
15 cm | 8 biter | 350 g | 15×15 cm | 10 biter | |
20 cm | 12 biter | 500 g | 20×20 cm | 16 biter | |
25 cm | 20 biter | 750 g | 25×25 cm | 24 biter | |
30 cm | 28 biter | 1 kg | 30×30 cm | 34 biter | |
35 cm | 36 biter | 1,3 ? 1,5 kg | 35×35 cm | 44 biter | |
Langpannekake 42×30 cm blir ca 40 ? 45 biter
Ellers er det noen som bruker denne målingen:
Rund 35cm = 35 – 40 biter 30cm = 25 – 30 biter 25cm = 18 – 23 biter 20cm = 10 – 15 biter 15cm = 6 – 8 biter Firkantet 30cm = 35 – 40 biter 25cm = 22 – 28 biter 20cm = 12 – 18 biter 15cm = 8 – 12 biter Oval 42 x 31,5 = 35 – 40 biter 33 x 25 = 22 – 28 biter 27 x 19,5 = 12 – 18 biter 19,5 x 14 = 8 – 12 biter Hjerte 35 cm = 25 – 30 biter 30 cm = 18 – 22 biter 25 cm = 12 – 18 biter 20 cm = 6 – 8 biter Bokkake stor = 45 – 50 biter liten = 25 – 30 biter
Håper dette kan være til noe hjelp 🙂 | |||||
Hey there! I understand this is somewhat off-topic but I needed to ask.
Does operating a well-established website like yours
take a large amount of work? I’m brand new to blogging but I
do write in my diary daily. I’d like to start a blog so I will be able to share my experience and views online.
Please let me know if you have any ideas or tips for new aspiring bloggers.
Appreciate it!